Publicat în Arte martiale, Fantastic, Istoric, Romantic, Seriale chinezesti, Wuxia

Calatoria florii (2015)

Data lansarii: 09.06 ~ 07.09.2015
Tara: China

Bazat pe romanul lui Fresh Guo Guo si ne spunea despre Hua Qian Gu.
In ziua nasterii ei florile s-au ofilit si cerul s-a intunecat in timp ce mama ei a murit in timpul nasterii, iar tatal ei a murit cand a implinit 16 ani.
Inainte de a muri, acesta a sfatuit-o sa invete anumite abilitati pentru a o ajuta sa supravietuiasca, deoarece, se pare ca are abilitatea ciudata de a atrage demonii si alte creaturi lumesti prin mirosul ei.
Asculta sfaturile parintilor si se indreapta spre Muntele Shu, unde se spune ca exista oameni care sunt experti tn tratarea demonilor si a altor creaturi.
Insa, dupa ce a ajuns la Muntele Shu, calatoria sa este blocata finnd martora la moartea conducatorului sectei, iar Qian Gu se indreapta catre secta Chiang Lu pentru a cere ajutorul.
Acolo il intalneste pe Bai Zi Hua, cel mai bland si totusi cu inima rece, care ii devine profesor, mentor si iubit.
In afara de Bai Zi Hua, sunt Dong Fang Yu Qing, care ii pasa de siguranta lui Qian Gu si Sha Qian Mo, care este liderul taramului demonilor, acesta din urma avand sentimente pentru Qian Gu.

episodul 01
Anunțuri publicitare

Un gând despre „Calatoria florii (2015)

  1. asteptam de f .mult timp traducera ep. .multumes din suflet pentru acest serial, este minunat ,multumesc si traducatorului pentru timpul care la pierdut la traducera episoadelor ramse.numai bine va doresc si multa sanatate,

Ce pare ai despre articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.